perjantai 20. tammikuuta 2012

Viikko pulkassa



Nyt se on taas viikko pulkassa ja voi ryhtyä viikonlopun viettoon. Odotankin sitä oikeastaan ihan innolla. Tai lähinnä sitä, että saan nukkua! Tiitiäinen ei nimittäin ole oikein nukkunut kunnolla viimeaikoina ja sehän tarkoittaa sitä ettei meillä ole kukaan muukaan nukkunut kunnolla.

Nukahtamiset saatiin "unikouluilemalla" kuntoon yhdessä illassa (vaati kyllä melkoista viitseliäisyyttä, mutta kannatta selkeästi), mutta nyt neiti on alkanut heräilemään öisin ja tähän heräilyyn ei oikein poppakonsteja olekkaan. Nimittäin hampaita taitaa olla tulossa. Alhaalla ainakin näkyy poskihampaat aivan pinnassa ja kyllähän se ikenien hinkkaaminen ja kuolaaminenkin jostain kertoo.Toiseksi ongelmaksi taisi muodostua se, että neiti ehti taas tottumaan siihen, että äiti on kotona ja nyt kun äiti ei aamuisin olekkaan ollut kotona neidin herätessä, on hän alkanut yöllä tarkistelemaan ja huutamaan äitiä.

Ei huomennakaan niin kovin pitkään saa nukkua, sillä aamulla on vuorossa vauvauintia ja polskimisen jälkeen lähdetään käymään Ikeassa. Toivottavasti neiti nauttii polskimisesta yhtä paljon kuin viime viikollakin. Sitä riemua on ihana seurata. Uinnin lisäksi iloa tuottaa myös Ikean keikaus, sillä nyt saan vihdoinkin haluamani hyllyn Tiitiäisen huoneeseen ja se on vielä tarjouksessakin. Saadaan siis lelut vihdoinkin vähän järjestykseen
Tälläistä Ikean Hemnes hyllyä olen suunnitellut neidin huoneeseen (http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20176277/#/00176278). Ajattelin laittaa laatikot tai korit alempiin lokeroihin ja leluja niihin. Päälle suunnittelin laittavani Heicon kärpässienilamput.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.