torstai 5. tammikuuta 2012

Pääsimpäs alennuksille!




Pääsimpäs sittenkin alennusmyynneillä pyörähtämään ja käytiinkin Turussa oikein kokoperheen voimin. Yleensä käymmä shoppailemassa tyttötriolla; eli minä, tiitiäinen ja tätsä, mutta nyt kun iskä oli mukana oli jännää huomata miten eri tavalla tiitiäinen käyttäytyi. tuli pientä kiukuttelua Stockalla kun ei saanutkaan kävellä sinne mihin halusi (huutohan siitä tuli). Onneksi kiukku laantui kuitenkin lähes yhtä nopeasti kun alkoikin. Muuten neiti oli kokoajan kovasti isin perään ja hänen olisikin pitänyt päästä iskän syliin rattaiden sijaan. Päivän kruunasi vielä pienet pisuvahingot, kun menimme iskän mukaan varaosaostoksille. Eihän siinä muu auttanut kun vaihtaa neidin vaippa ja koko asukokonaisuus Motonetin vessassa. Hiukan jäin kaimaamaan Stockan hoitohuonetta siinä kohtaa, mutta pakkohan se oli miesten kaupassakin kotimatkalla piipahtaa. Muuten keikaus onnistui mainiosti ja kaikkea pientä löytyi.

Tähän rannekoruun ihastuin gina tricot:issa ja pakkohan se oli saada
Jotain aivan turhaakin oli pakko ostaa, kun sydämen malliset sokerin palat suorastaa huusivat ostamaan.
gina tricot:ssa hieman innostuin ja mukaan tarttui 5€:n neulemakon lisäksi pari kympin neuletta ja yksi normihintainen paita.      


Neitikin huomasi, että äippä kuvasi jotain, joten tiitiäisenkin oli pakko päästä kuvaan.
Tiitiäinen sai tällaisen hupparin. Innostuin näistä Paul Frankin korvallisista huppareista, kun menin yhden ostamaan ja se sopi meidän pikku apinalle kuin nakuutettu.
Myös haalariversio oli pakko saada ja tästä tuleekin varmaan yhsi suosikeistani. Joskin nämä Paul Frankit eivät löytyneet tänään, vaan hain kotimatkalla paketin postista, sillä nämä tilasin Babyshopista ( http://fi.babyshop.com/)
Samaisen nettikaupan alesta kotiutuivat myös nämä iki-ihanat Havainasit. Näillä kelpaa ensi kepana tiitiäisen kulkea. Nyt olisi jo pitänyt saada näillä käpsyttää, mutta isothan ne vielä ovat.
gantilta tuli mukaan huivi. Ei sen enempää ja sekin -50%
Koitin ihan huvikseni ottaa meistä yhteispotrettia, mutta eihän se ihan onnistunut ;)

PS. Mies lupasi, että ensi viikolla mennään uusiksi aleilemaan ja käydään myös Ikeassa. Jee!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.