lauantai 7. tammikuuta 2012

Ihanaa lunta!!

Meillä oli eilen aikuisten ilta. Käytiin leffassa katsomassa uusin Vares ja sitten mentiin Cantina Aztecassa syömässä. Leffa oli ihan ok. Ei mikään erityisen hyvä, mutta ei mikään huonokaan Kinopalatsissa oli melkoine ruuhka ja ilmeisesti moni muukin oli lähtenyt leffaan viettämään vapaa-aikaa. Elokuvan jälkeen menimme Cantina Aztecaan ja pöytää odottaessa joimme ihanat mansikka margaritat ja olihan se ruokakin hyvää. Erityisesti jälkkärin kookosjäätelö. Joskus on ihanaa viettää ihan aikuisten aikaa, vaikka kotimatkalla olikin jo pientä tiitiäistä ikävä.

Tänään aamulla herättyä olikin taas ihana katsoa ulos, kun lunta oli tullut oikein reippaasti. Kotimatkalla reipas lumipyry ei ollutkaan niin mukavaa, mutta kyllä sen kestää kun lopputulos on niinkin ihana, talvinen maisema.

Neidille lumi olikin kovin jännä kokemus. Viime talvena sitä oli kyllä reippaasti ja käytiin pohjoisessakin lunta ihastelemassa, mutta tiitiäinen oli silloin vielä niin pieni ja tänä talvena lunta ei juurikaan ole ollut. Neidin ilme olisi pitänyt saada kameralle, kun hän ulos astuttuaan näki valkoisen maan :) Ongelmana hangessa oli kuitenkin se, ettei hän oikein päässyt kunnolla kävelemään, joten hän pyllähteli maahan vähän kokoajan. Noh, onneksi oli pulkka ja siinä hän nököttelikin kuin valtaistuimessaan.


Lumessa riitti ihmeteltävää.
Myös naapurin tyttö (tasan 1kk tiitiäistä vanhempi) oli samoissa puuhissa. Neidit pulkissaan olivat aivan sanattomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.