keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Miten saisinkaan näitä kiloja pois?

No tuohon kysymykseenhän on vain yksi vastaus ja se on: Liikumalla enemmän ja syömällä oikein. Kuitenkin se on jotenkin niin vaikeaa ja aina kun teen päätöksen, että nyt aloitan terveemmän elämän niin tulee jotain ja siihen se jää. Eikä minulla riitä itsekurikaan. Kaikki herkut suorastaan huutavat minua ja aina on joku "hyvä" syy jättää yksi liikuntakerta välistä ja seuraava jne. ja siihen se sitten jääkin, laiska ja mukavuudenhaluinen kun olen.

Nyt olisi kyllä pakko tehdä jotain kun alkaa itseä häiritsemään tämä oma kroppa. Ruuan suhteen ongelmana on se, että työpäivinä syön aamulla puuroa, lounaalla yleensä eväät, kahvitauolla iltapäivällä hedelmiä tai jugurttia ja sitten kotona syön vasta illalla kun tyttö on jo nukkumassa ja sitten tuleekin syötyä jos jotakin kuraa ja määrät ovat liian isot kun nälkä pääsee yllättämään. Kotipäivinä taas aamupalalla saattaa mennä välillä leipääkin ja päivällä syön normaalia ruokaa päivällisellä (aamupala kun tulee syötyä vasta myöhempään), mutta taas se iltapala!!! Sille pitäisi tehdä jotain. Liikunnan suhteen ongelmana on kotiäitipäivinä se, että olen aamusta iltaan tytön kanssa ja koitan samalla siivoilla, pyykätä ja laittaa ruokaa ja hänen päiväuniensa aikana koitan saada kotitöitä tehtyä. Tytön nukahdettua taas lösähdän sohvalle ja syön! Työpäivinä ongelmana taas on se, että olen päivän töissä ja illalla kun tulen kotiin en malttaisi olla pois tytön luota niiden kolmen tunnin aikana jolloin voin olla hänen kanssaan.

Kotiäitipäivinä toki olemme koittaneet käydä kärryttelemässä kun tyttö menee päikkäreille ja sitten on toki liikuntaa leikin varjolla kun puuhaamme aamupäivällä pihalla. Huomasin nimittäin tänäänkin, että hikihän siinä tulee kun lumipalloja pyörittelee ja lumilinnaa rakentelee. Pulkan perässään kiskomisesta puhumattakaan (aina välillä kun pitää päästä kovaa. Eli äippä juoksee). Pakko kai se on taas jokin liikunta kodin ulkopuolella aloittaa, mutta sittenkummittelee jo alkuvuodesta tehtävä jalkaleikkaus, joka stoppaa kaiken liikunnan joksikin aikaa :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.