maanantai 9. tammikuuta 2012

Juhlia pukkaa

Kylläpäs nyt pukkaa juhlia. Perjantaina olisi miehen velven 18v synttärit ja Lauantaina kavereiden tuparit ja sitten seuraavalle viikonlopulle olisi tiedossa yhdet 1v synttärit ja sitten tästä alkaakin taas sukulaisten synttäriputki muutenkin ja koska meillä on suvun ainut pikkuinen (molempien puolelta) niin olemme odotettuja vieraita vähän jokaisiin kemuihin. Onneksi äippä on ostellut jos jonkinmoista mekkoa neidille, niin ei tarvitse samoissa vermeissä aina juhlia :)

Tänäänkään en saanut aikaiseksi laittaa tiitiäisen huonetta, mutta yksi kaverin treffaus (jota on lykätty aina syystä tai toisesta) on suoritettuna ja toinen sovittuna ja kolmas suunnitteilla. Eli kiirettä pitää jokatapauksessa. Varsinkin kun nyt täytyy jostain kehitellä tuparilahja ja synttärilahjakin. Noh, ainakin on syitä lähteä kaupoille.

Pientä juhlaa arkeen toi tänään myös Iskän paistamat herkulliset pippuripihvit päivällisellä. Hienosti upposi naudan sisäfilepihvi ja valkosipuliperunat tiitiäiseenkin (kyllä! Olemme niin huonoja vanhempia, että annamme neidin syödä ja ainakin maistaa lähes ihan mitä vain). Varsinkin kun neiti sai syödä itse haarukalla. Tuntuu, että neiti osaa paremmin syödä haarukalla kuin lusikalla, joskin on se syöminen haarukallakin melkoista hapuilua ja ruokaa menee paljon muuallekkin kuin mitä pitäisi, mutta päivä päivältä harjoittelu tekee mestarin ja tiitiäinen oppii.
Näin hienosti menee pihvi neidillä napaan.

Haarukka on mun juttu!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.