tiistai 4. syyskuuta 2012

Pientä uutta ilmettä



Tänään saatiin vihdoin aikaiseksi saada Tiitiäisen huoneen taulut seinille ja samalla seinille päätyivät myös vaijerihärpäke neidin piirustuksille sun muille esillä pidettäville muistoille kumppameineen sekä pienelle hyllykölle. Aikaiseksi toki saatiin muutakin kotipäivän kunniaksi, sillä siivosimme, keittelimme nakkisoppaa, leivoimme mustikkapiirakkaa, keräsimme nurmikolta omenoita, pyykkäsimme, pinosimme polttopuita, leikimme ja ulkoilimme. Ehkäpäs siinä olikin sitten tarpeeksi ohjelmaa yhdelle päivälle. Joskin täytyy kyllä myöntää, että aloitin kotiäitipäiväni ilman lasta, sillä aamupalan jälkeen neiti meni isin kanssa hieman töihin (kunhan äiti oli ensin hoitanut aamutoimet, pukemiset ja aamupalat) ja äiti sai rauhassa touhuta. Lounaalle isi sitten palauttikin typyn ja päikkäreiden jälkeen touhuamista jatkettiinkin sitten yhdessä.
Ja sitten tämä tähän. Hyllyn kokoamisessa Tiitiäinen toimi asiantuntijana.
Nyt lelut ovat "järjestyksessä" hyllyssä ja sen laatikoissa, taulut seinällä (joskin kuvat tauluissa ovat vähän vinksin vonksin, mutta kunhan saan aikaiseksi, niin kyllä ne siitä vielä suoristetaan) ja kuvat ja piirustukset ovat arvoisellaan paikalla. Ei mitään hienon hienoa sisustus ratkaisua, mutta toimivaa Ikeaa pienellä Heicon ripauksella. Iki-ihanat kärpässienilamput ovat Kaunis pieni elämä shopista ja niistä kattoon heijastuvista pilkkuja ihailemme Tiitiäisen kanssa, Ne kun on meilkein kuin tähtiä.
Tiitiäisen korurasia pääsi vähän korkeammalle, pois pienten käsien ulottumattomiin, nallukat katselevat hyllyltä ja pari neidin ihanuutta pääsi pois kaapista.
Alkuperäiset 60-luvun kaapit päivitettiin aikanaan rempan yhteydessä vain uusilla nupeilla, mutta nyt neidin huoneeseen kaappeja piristettiin hieman pölöillä ja kukilla, jotka ovat sisustustarroja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.