tiistai 28. helmikuuta 2012

Perhekerhoa kokeiltu

Tänään kotiäiteilin oikein kunnolla ja käytiin ensimmäistä kertaa seurakunnan perhekerhossa. Kaveri sai ylipuhuttua heidän kanssaan kokeilemaan ja ihan positiivinen yllätys se oli. Itse en niin innostunut ole jumala jutuista, mutta menihän sekin siinä sivussa ja Tiitiäinen sai leikkiä vähän uudessa seurassa. Meinasi kyllä alkaa naurattaa kun lapsityöntekijä kertoi lapsille tarinaa siitä kuinka Jeesus muutti veden viiniksi ja kysyi sitten osaako joku muukin muutta veden viiniksi, niin meidän neiti ilmoitti kuuluvalla äänellä "too" (=joo). Tuli mieleen se kerta kun mies pyysi laittamaan itselleen oluen jäähtymään saunaa varten ja ajattelin saada pullon nopeasti kylmäksi laittamalla pullon jääkaapin jääpalakoneen jää säiliöön. Noh, sinne se unohtui ja löytyi seuraavana päivänä kun mies otti jäävettä ja kas kummaa se maistui kaljalle. (pullosta oli sisällön jäätyessä irronnut korkki ja olutta valunut jäiden joukkoon).

Tässä kerhossa oli erilaista myös se, että lapset leikkivät alkujuttujen jälkeen ohjaajien kanssa ja äidit saivat rauhassa (tai no, rauhassa ja rauhassa) jutella ja askarrella. Askarteluna oli vuorossa cernit -massasta tehdyt lakuhelmet, jotka eivät ihan onnistuneet, kun massat jäivät pöytään ja sormiin kiinni, mutta samapa tuo kun oli hauskaa. Taidamme mennä uudestaankin. Ainakin ensi kerralla, koska helmet jäivät polttoon :).


Reipas kerhoilija esittäytyy. Tutti on ollut tiukasti kuvioissa sairastelun jälkeen. Onneksi tyttö on nyt terve ja huomenna loppuu jo antibioottikuurikin. Tutista päästään eroon sitten joskus,

  
Kerhoilun ja päiväunien jälkeen ulkona oli ihana auringonpaiste ja lumisadekkin oli loppunut. Piti oikein hakea aurinkolasit esille neidillekkin. Taitaa olla kevättä ilmassa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.