maanantai 6. helmikuuta 2012

Harhautus ja uusi yritys

...Tämä on nykyisin meidän neidin taktiikka, ja ehkä välillä vähän äidinkin. Neidin huvina on asian kuin asian suhteen kiellon jälkeen äidin ja isän hämääminen ja harhautus ja uusi yritys. Yhtenä ilmenemismuotona on se, että neiti koittaa kovasti juosta ulkona pihalla kohti autotietä. Se on tietenkin kiellettyä ja ikävät vanhemmat koittavat estää. Seuraa se, että Tiitiäinen koittaa hämäystä ja samantien uutta yritystä. Sisällä sama peli jatkuu kaukosäätimen ja vahvistimen kanssa ja puhelimien je mikä nyt vaan sattuukin olemaan keillettyä.

Äidin kohdalla tämä sama taktiikka jatkuu ostosten suhteen. Nimittäin koitan olla ostamatta kaikkea ah niin ihanaa, mutta onnistun huonosti. Tämä taas ei oikein ole sallittua (ei kukaan sitä kiellä varsinaisesti, mutta budjetti ei oikein antaisi aina periksi), joten hämään ja kerron miehelle paljon pienempiä hintoja ja hieman kaunustelen ale prosentteja ja lopulta ne kaikki ihanuudet sitten jäävät meille. Ei voi siis tyttöä syyttää, kun itse on ihan yhtä mahdoton.


Tältä näyttää tämän mamman shoppailuvapaa. Pakettia pukkaa toisensa perään. Nämä ihanuudet olivat Baby Shopin alesta ja nehän oli pakko ostaa kun halvalla sai.
On tämä vaippatyöläisen elämä rankkaa. Meillä päätettiin kokeilla Cittarin tarjouksen innostamana muumi vaippoja. Toistaiseksi ainakin vaikuttanut hyvältä vaikka melko väljiltä vaikuttavat.


Hiukan täytyi kuvata neitiä kun hän kaiken kaaoksen (kyllä, kaaoksen. Meillä on aivan kauhea kaaos kotona kun kaikki siivoukset odottavat tämän jalan paranemista) keskellä koitti uutta mekkoaan ja uusia lakkejaan (tai äiti puki ne päälle ja neiti lähti näyttämään iskälle).

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia olet tehnyt :) Jos mies kysyy hintaa, minä aina korostan sitä hyvää, isoa aleprosenttia, tämä oli melkein puoleen hintaan :)

    VastaaPoista
  2. Juurikin noin. Mahtaakohan se tehdä samoin omien ostostensa kanssa? Toivottavasti ei. Muutenhan meillä on luulemaani kalliimpi auto, telkkari, moottoripyörä tai muuta "pientä"....apuva!

    VastaaPoista

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.