perjantai 3. helmikuuta 2012

Ale löytöjä

E
Eilen oli pieni poikkeus "kotiarestiin". Nimittäin Oz babyn ystävämyynti ja siellä oli pakko piipahtaa. Oli jalka sitten paketissa tai ei. Eli eilen oli pakko laittaa kaksi villasukkaa päällekkäin jalan suojaksi, särkylääkettä napaan ja siskon kyydissä kohti Turkua. Vähän kiertelyä kepeillä köpöttäen ja shoppailuavustajaa käyttäen ja sisko kassalle jonottamaan ja itse autoon jalka kojelautaa vasten koholleen. Todellinen shoppailija siis...


Euron sukkiksia oli vaikea vastustaa. Nuo vaaleansiniset (poikien muka...pyh!) ostin vaan kun halvalla sai ja sukkiksia tarvitsee aina, mutta nuo Meltonin mustavalkoraidalliset olivat niin ihanat.


Name it:in Rock -hupparia ja Tiny Minymon pinkkejä farkkuja oli ihan pakko kokeilla tänään (huomaa vielä kpaikoillaan oleva hintalappu)

Nukkumaan mentäessä oli pakko laittaa päälle uusi Legon pyjama. Muitakin juttuja tuli ostettua ja koko kassin kannoin kotiin juurikin tuon Legon pyjaman alkuperäisellä hinnalla. Siitä huolimatta ystävämyynti oli pieni pettymys viimevuotiseen verrattuna. Tavaraa ei ollut niin paljon, eikä ihan yhtä hyviä tarjouksiakaan löytynyt. Parasta oli kuitenkin se, että pääsi edes hetkeksi pois kotoa ja sohvalle tekemästäni pesästä.
ja yöpuulle mentäessä oli pakko laittaa uusi Legon pyjama päälle. Lähes kaikki neidin yökkärit kun on liian pieniä tai liian isoja. Tämä yksilö kuitenkin oli aivan sopiva ja yllättävän ihana. Puhumattakaan siitä, että Legon vaatteet yleensä tuntuvat olevan aika hyvälaatuisia. Nukkumaanmenon helppouteen uudella yöppiksellä ei kuitenkaan ollut vaikutusta, vaan tänään tuntuu olevan uskomattoman hankala ilta. Neiti kun käyttää hyväkseen vanhempien pelkoa siitä, että hän tippuu sängystä. One ne muksut pienestä pitäen ovelia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.