keskiviikko 1. helmikuuta 2012

klik klik klik

...ja taas tuli ostettua jotain äärimmäisen ihanaa. Meillä on varmaan kohta joka päivä postilaatikossa joku paketti tai joku lähetti tuomassa tavaraa, sillä on viikon verran viettänyt aikaani sohvalla jalka kohollaan ja surffaillut nettikauppoja ja selaillut huutaria. Eli siis kalliiksi on tullut sairausloma ja vasta yksi viikko kuudesta on mennyt.

Huutarilöydöt ovat toki olleet löytöjä (jos nämä haaviini jääneet ovat oikeasti niin hyvässä kunnossa kuin ilmoitettu) ja muuten vaan nettikaupoista löytyneet ovat olleet alennuksessa. Eli siis olen säästänyt shoppailemalla...vai olenko? Ehkä Burberryn, Gantin, Armanin ja Ralph Laurenin lastenvaatteet ovat aika turhakkeita. Eihän niitä oikeasti tarvitse, kun henkkamaukan vaatteet kelpaavat ihan yhtä hyvin. No eipä ole tullut täydellä hintaa näitä ostettua, joten ehkä Tiitiäinen on luksuksensa ansainnut.

Koska itse olen sohvanpohjalla olen osallistumassa huomiseen OZ Babyn ystävänmyyntiinkin etänä. Ihana sisareni on nimittäin lupautunut menemään hurjan äitilauman keskelle tarjoushaukaksi etsimään neidille kaikkea tarpeellista ja halpaa. mm. nyt jo valmiiksi kesää varten, Kaiken lisäksi meillä on juuri nyt tarvettakin uusille vaatteille, sillä Tiitiäinen on ottanut kasvupyrähdyksen ja 62 kokoiset vaatteet (joita meillä on paljon sillä neiti on käyttänyt niitä n. 9kuukauden ajan) alkavat olla liian pieniä ja 74 kokoisten määrä on vielä jokseenkin pieni. Tiedetään. neiti on jo melkein 1v2kk ja tiedän myös, että 62 koon jälkeen tulee 68koko, mutta Tiitiäinen menee edelleen kokonsa puolesta lähes puolivuotiaasta ja jostain syystä neiti hyppäsi tuon kuuskasin lähes kokonaan yli ottamalla kunnon spurtin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.