sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Voi aikaansaamattomuus

Miten ihmisestä voikin tulla näin aikaansaamaton? Päivät tuntuvat kuluvat hujauksessa joko töissä tai kotona leikkien ja jälkiä korjaillen. Illalla sitten taas jämähtää telkkarin tai koneen eteen, mutta ei silti saa koneellakaan mitään aikaiseksi. Aika kuluu hujauksessa ja ne muutamat tekemättömät jutut jäävät roikkumaan ja kasaantuvat.

Tänään taas kerran havahduin siihen miten nopeasti aika on mennyt. Ystäväperheemme vauvan pitäisi syntyä ihan näinä päivinä vaikka vasta saimme kuulla vauvauutisesta, leikkauksestani puolen vuoden päähän sovittu kontrollimagneettikuvaus on huomenna, kummityttömme täyttää jo kuusi ja oma Tiitiäisemmekin on jo yli puolitoista vuotta. Siitä huolimatta parvekkeen ja terassin maalaus on vaiheessa, suunnittelemiani kukkapenkkejä ei ole vieläkään tehty, kesälomareissu on suunnittelematta ja ikkunatkin ovat vielä pesemättä.

Olen erittäin kateellinen aikaansaaville ihmisille, jotka tuntuvat pystyvän kaikkeen. Oma viimeaikainen suunnitelman toteuttaminen oli Minirodinin keltaisen shortsihaalarin hankkiminen Tiitiäiselle. Sen hankkimiseen käytinkyllä aikaa ja vaivaa niin "turhanpäiväinen" kun onkin. Joskin täytyy myöntää, että pukua meinasi olla hankala enää löytää kun en millään saanut aikaiseksi ostaa sitä ennen kuin vasta nyt kun kokoja on tarjolla muutamia. Ja kyllä, ikkunat ovat edelleenki pesemättä :)

Onneksi puku on kuitenkin nappilöytö, joten voin olla tyytyväinen siihen, että olen edes jotain saanut aikaiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.