perjantai 13. heinäkuuta 2012

Maalla on mukavaa

Äitini tutun koira oli saanut pentuja ja tietenkin mummi oli sopinut, että niitä mennään katsomaan Tiitiäisen kanssa. Koirien lisäksi tutulla oli myös kissoja ja mikä parasta lehmiä, tai oikeastaan ylämaan karjaa. Niitä sitten pällisteltiin ja ihmeteltiin oikein urakalla ja täytyy sanoa, että melkoisen pelottaviakin otuksia jossain määrin. Varsinkin kun 400 kiloinen otus katsoo parin metrin päästä intensiivisesti ja puhisee.

Tiitiäinen ei kuitenkaan otuksia pelännyt vaan nautti koko resupekkaisen olemuksensa voimin. Eläinten lisäksi kun oli niin mukavaa loiskutella lätäköissä ja huutaa ammuuta. On oikeastaan jännää miten pieni lapsi ei samalla tavalla pelkää kuin aikuinen, mutta siinä missä isot naudat ovat pikkujuttuja pelkää Tiitiäinen tällä hetkellä kovasti putoamista. Hän saattaa herätä vaikka kesken unien itkemään ja huutamaan "vauva tippuu, vauva tippuu....".

Toisaaltaan taas Tiitiäistä ei millään tavalla haitannut resupekkana olo vaikka se äitiä häiritsikin. Otin neidin nimittäin suoraan vesileikkien parista töistä kotiintultuani ja asu oli sen mukainen. Saappaat, kurahousut ja hieman nuhruinen yöpaita (mamma oli pukenut Tiitiäiselle vahingossa pyjaman yläosan) ja aurinkolakki. Asu kyllä sopi täydellisesti ympäristöönsä. -Eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.