lauantai 6. lokakuuta 2012

Markkinaterveiset

Paikkakunnallamme oli perinteiset syysmarkkinat tänään ja eilen. Alkuperäisenä ajatuksena oli käydä kiertelemässä kojut jo eilen päiväkotiin tutustumisen jälkeen, mutta kaatosade muutti suunnitelmat ja toisaaltaan neitikin oli erittäin väsynyt nukahti autoon tutustumisreissulta kotiutuessamme. Toinen tutustuminen meni kuitenkin hienosti ja neiti leikki kovasti ryhmänsä lasten kanssa ja musiikkihetkeen hän oli menossa ensimmäisenä huutaen toisille "mennään laulamaan, mennään laulamaan, tanssimaan..."

Tänään sitten menimme markkinoille, kuten varmaan puolet kauungin väestä muutenkin. keli oli muuten kiva, mutta kova tuuli ja kylmyys veivät hieman tunnelmaa. Neiti aloitti ensin rattaissa istuen ja ilmapalloa hinkuen, mutta toisen perheen liityttyä seuraan halusi meidänkin neiti kävellä ja lopulta tytöt kävelivät yhdessä käsikädessä. Lakut ja kalat tuli ostettua ja torin leikkipuistossakin vietimme tovin, kiikaten tietenkin. Mukavia nämä tämmöiset markkinat, vaikka tarjonta nyt onkin lähinnä krääsää ja namuja. Sillä aina kun tapahtuu, on liikkeellä myös paljon tuttuja, joita muuten harvemmin näkee ja onhan se tuokin perheen yhteistä aikaa ja ulkoilua.


Illalla meillä onkin isin kanssa vuorossa yhteistä aikaa, kun menemme yhdessä leffaan ja syömään ja mummi ja pappa tulevat Tiitiäisen kanssa leikkimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.