torstai 7. kesäkuuta 2012

Saparosantra

Tiitiäinen on nyt jo puolitoistavuotias (mihin aika oikein menee?). Tiistaina oli vuorossa puolitoistavuotisneuvola. Neidille oli tullut reilusti pituutta ja painoa. Mitat olivat 80,7cm ja 9,5kg, ei siis enää mikään pikkuvauva. Neiti oli kuulemma kehittynyt normaalisti, puheen osalta jopa hieman enemmän.

Puolitoistavuotiaan jännään päivään kuului myös ensimmäinen kampaajakäynti. Onhan neiti toki kampaajalla käynyt äidin mukana, mutta tällä kertaa myös neidin hiuksia leikeltiin. Etuhiukset kun olivat kasvaneet silmille jo siinä määrin, että ne häiritsivät oikein tosissaan. Kampaajareissu sujui hienosti ja neiti istui operaation ajan nätisti paikoillaan äidin sylissä. Sylissä hän istui lukemassa myös sen aikaa kun äidin hiuksia värjättiin ja värin annettiin vaikuttaa. Muut asiakkaat kehuivat Tiitiäisen kiltteyttä ja ihmettelivät neidin rauhallisuutta. Hah! Olisivatpahan nähneet neidin siinä kohtaa kun hiuksiani alettiin leikkamaan. Siinä vaiheessa neiti nimittäin tanssi keskellä kampaamon lattiaa musiikin tahdissa ja kävi halailemassa vuoroin minua ja kahta kampaajaa.

Uusi kampaus muutti neitiä kovasti isomman tytön näköiseksi. Kampaussaralla neidillä on toinenkin uutuus - nimittäin saparot. Äiti on nyt aivan ihastunut laittamaan neidin hiuksiin niin saparoita, ponnareita ja pinnejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.