perjantai 23. joulukuuta 2011

Pieniä poimintoja

Täytyy vielä hiukan hehkuttaa muutamia poimintoja reissun ostossaldosta. Joulupukin konttiin menevistä jutuista nyt tietenkään ei voi puhua, mutta löytihän sitä vähän muutakin.

Nyt onkin enää pienen loppukirin aika tonttuilun suhteen. Eli viimeiset lahjat pakettiin ja huomenna alkaakin totaalinen joulu, josta aion vain nauttia täysillä. Seuraavan kerran töihinkin täytyy mennä vasta 2.1. Ja sittenkin vain pariksi päiväksi. Nyt kun vielä saataisiin lunta ja päästäisiin pulkkailemaan.
Tämä Edbladin korusetti oli ainoa asia, jonka löysin itselleni.
Neidille mukaan tarttui laivalta muutama peruspaita. Vaaleanpunainen Espritin paita ja Legon paita olivat -50% ja Toiseen espritin paitaan ihastuin muuten vaan.
Isäntä sai Åhlensilta tuliaisiksi sukat joulua varten. Sukat oli hienosti laitettu kuusenmalliseen asetelmaan Åhlensilla. Sukat tuskin olisivat muuten hypänneetkään silmiini, mutta olen tyytyväinen löytöön. Vähän erilaiset ja pirteät kun ovat.
Parvelin lakki oli ihana ja niin lämpimän näköinen, että se suorastaan huutaa pulkkamäkeen. Vielä kun saataisiin sitä lunta.
Pari tällaista ihanaa naulakkoa löysin neidille Åhlensilta. Meinasi tulla suorastaan valinnan vaikeus kun olisi ollut niin paljon hienoja naulakoita joista valita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.