keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Ellan ensimmäiset syntymäpäivät


Pienestä keijukaisesta ei juhlissa saatu montaakaan kuvaa, joissa hänellä olisi ollut kaikki härpäkkeet yllä, mutta ompas edes yksi.

Huh! Sunnuntaina meidän pieni murunen täytti kokonaiset 1 vuotta. Sunnuntaina juhlimme sukulaisten kesken ja Maanantaina oli kaveriperheiden vuoro juhlistaa pientä tipusta. Vaikka flunssa-aalto rokottikin vieraiden määrää riitti hulinaa molempina päivinä paljon. Typynen sai lahjaksi niin Porschen kuin liukumäenkin ja leluja meillä on nyt kuin lelukaupassa konsanaan. Pakettien päälle neitokainen ei ymmärtänyt juurikaan, mutta paketeista paljastuneet lelut ja vaatteet saivat kyllä hymyn huulille. Hienointa syntymäpäivissä taisi neidistä kuitenkin olla koristeeksi laitetut ilmapallot.
Mätimousseleivät olivat ihania vaikka itse sanonkin. Eikä lohileivissäkään mitään vikaa ollut.

Voileipäkakusta tuli tällä kertaa tämän näköinen, kun en ihan hirveästi jaksanut ajatella. Hiukan harmitti tuo ulkonäkö, mutt hyvin se teki kauppansa jokatapauksessa.

Täytekakustakin tuli jotain ihanmuuta kun piti. Ainoastaan kolme kerrosta oli niin kuin alunperin suunnittelin. Sen verran on kyllä pakko mainostaa, että sokerimassoista löysin suosikkini. Nimittäin Leipurin putiikista ostetun vaahtokarkin makuisen karkkimassan (http://leipurinputiikki.fi/index.php/elintarvikkeet/marsipaani-ja-sokerimassaa/sokerimassa-valkoinen-1000g.html), joka oli hyvä kaulia ja sain tasaisen lopputuloksen, mutta se oli myös hyvän makuinen.
Tältä näytti kahvipöytä tipusen juhlissa.


Maanantain juhlissa numero 2 neiti juoksi seitsemän muun lapsen kanssa ympäri taloa eikä häntä tuntunut lainkaan haittaavan, että hän oli kaikkein pienin. Tämä ihana tutu balleriinasukkahousuineen minun oli pakko tilata Nextiltä (http://www.nextdirect.com/fi/en/home)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.