sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Pitkään suunniteltu, mutta silti hätäinen toteutu

Olen pitkään miettinyt blogin perustamista, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi ryhtyä bloggaajaksi. Tänään kuitenkin innostuin jälleen kerran ja uskaltauduin aloittamaan. Katsotaan kuinka tässä käy, kyllästynkö heti vai tuleeko tästä pitkäaikaisempi projeksti. Ainakin toteutus tulee hätäisesti ja opettelemista tämä on muutenkin.

Näin lokakuisena Sunnuntai-iltana tulee sitten tämäkin projekti aloitettua.Viikonloppu on hurahtanut vauhdilla. Lauantai lähti käyntiin vauvauinnilla ja jatkui vauhdikkaasti pihahommia tehden. Ruoho oli päässyt sateen ja muiden tekosyiden takia venähtämään sen verran pitkäksi, että märän ruohon kanssa olikin jo tekemistä. Toisaaltaan, tulipahan ainakin rehkittyä kotona niin, että sali on jäädä kakkoseksi. Varsinkin kun tuohon ruohonleikkuuseen lisätään halkojen kantaminen ja pinoaminen ja alkulämmittely tuli tehtyä kärryttelemällä, jotta sai tytön nukkumaan niin että pystyi niitä pihahommia tekemään. Ilta kulutettiinkin sitten herkutellen mummolassa mummin syntymäpäivää juhlien.

Huomenna alkaakin taas työviikko ja nyt jopa kokonainen sellainen. En olekkaan vuoteen tehnyt töissä kokonaista viikkoa. Voi olla, että viikon  päästä olen aikas poikki kun tytöntyllerö tekee hampaita ja yöt ovat sen mukaisia. No viikon päästä saa nukkua aamuisin hiukan pidempään kun saan olla lähes kokoviikon kotiäitinä. Osa-aikaisen hoitovapaan etuja, pysyy kärryillä työelämästä ja pystyy tekemään aikuisten juttuja aina välillä, mutta pystyy silti olemaan toisina päivinä täysipainoinen äiti ja nauttimaan oman lapsosensa seurasta.

Syksyiset terveiset Ellalasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.