sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Juhlintaa

Nyt on maha täynnä kakkua ja on ihana rentoutua sohvalla. Meidän suvussa syntymäpäiviä juhlitaan kokoontumalla yhteen kahvittelemaan ja tänään oli minun vuoroni. Virallinen päiv on vasta keskiviikkona, mutta otimme varaslähdön ja juhlimme jo tänään. Pieni Ella varasti pitkälti shown. Onhan hän molempien sukujen nuorin ja itse asiassa ainut pieni (seuraava on 15v).

Juhliin olin tehnyt tarjottavaksi täytekakun, voileipäkakun, kahta lajia cupcakeja ja paria lajia pieniä suolaisia.
Olen tällä hetkellä kovin innostunut cupcakeista. Nämä sitruuna versiot olivat munattomia, sillä yksi vieraista on munalle allerginen. Hyviä näistäkin tuli, eikä liian "tiiviitä" kuten munattomista leivonnaisista usein.

Suklaa-mokka cupcaket olivat suussa sulavia. Suklainen muffini, jossa reilusti kahvin makua ja päällä mokkakermaa ja innostuksissani tekemiä suklaa koristeita.

Nämä pikkusuolaiset oli täysin vahinko, kun alkuperäinen suunnitelma ei onnistunutkaan.

Näitä taas suunnittelin jo kaupassa. Ruissipsien päällä kinkku-paprika täytettä ja nam, hyvää oli.
Voileipäkakku oli tällä kertaa kalaversio.

 
Tässä voileipäkakku sivulta.
Tässä täytekakkuni. Täytteenä oli kermavaahtoa, tyrnihilloa ja banaania ja pinnan suklaakoristeet täydensivät makuja ihanasti. Myös tässä kakussa käytin suklaakoristeita ja tuohon kakun päälliseen koristeeseen olin erittäin tyytyväinen, mutta nimestä hajosi E:n sakara (siksi nimi oli kirjoitettu pienellä alkukirjaimella), eikä pursotukset oikein ottaneet onnistuakseen.

Tässä vielä kuva päällisen suklaakoristeesta.

Synttäriterveisin Elina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti visiitistäsi on aina tervetullut.